‘Magnetic Heads’, exposició temporal al Gaudí Centre

0
475
Inauguració de la mostra, amb presència de l'alcalde Carles Pellicer. CEDIDA

Per primer cop, el Gaudí Centre acull una exposició de quadres d’art contemporani conceptual  realitzats per l’artista reusenc Lluís Gómez Agustench

Es tracta de cinc obres realitzades sobre «plotter» fotogràfic, pintura, vidre i tècnica mixta de 120 x 75 cm, on hi són representats els arquitectes Antoni Gaudí i Cornet, Lluïs Domènech i Montaner, Josep Maria Jujol, Josep Puig i Cadafalch i Enric Sagnier, tots ells màxims exponents del modernisme català.

Magnetic Heads és un homenatge a tots aquests arquitectes, que amb les seves obres van marcar altres generacions gràcies a la seva imaginació i la utilització de diferents càlculs de geometria, aritmètica, entre d’altres, aconseguint materialitzar les seves obres i superant les limitacions tècniques i culturals de la seva època.

De fet, sense l’ajuda de les noves tecnologies,  van poder construir obres que avui en dia, amb mitjans molt més avançats, continuen sent les mes admirades.

Aquesta exposició es troba a l’entrada del Gaudí Centre i aporta un valor afegit al centre d’interpretació en la línia d’innovar i ampliar el contingut expositiu.

El pintor Lluís Gómez Augustench  compta amb una dilatada carrera de gairebé 50 anys i ha realitzat un centenar d’exposicions a Reus,  Barcelona, Madrid i altres ciutats d’Europa.

FER UN COMENTARI

Si us plau, entra el teu comentari
Si us plau, entra el teu nom aqui