«Observem, escoltem i toquem en família» al Gaudi centre

0
488
«Observem, escoltem i toquem en família» al Gaudi centre

La visita , una proposta diferent per visitar el Gaudí Centre en família

  • El proper diumenge 9 de setembre a les 11 h tindrà lloc al gaudí Centre la visita organitzada «Observem, escoltem i toquem en família», una activitat adreçada especialment a públic familiar.
En aquestes visites dinamitzades, adreçades en exclusiva a nens i nenes de 4 a 12 anys acompanyats d’adults, es donen a conèixer els trets més essencials de la vida i l’obra de Gaudí de forma didàctica i participativa.

Utilitzant diferents recursos que s’aniran mostrant al llarg de la visita i amb el suport d’una monitora, els visitants coneixeran a Gaudí des de la seva infantesa i descobriran diversos personatges estretament vinculats a la seva vida, així com els trets més essencials i característics de l’obra de l’arquitecte. Al final de la visita, es realitza un taller de manualitats on els infants poden crear la seva pròpia petita obra d’inspiració gaudiniana.

La durada aproximada de tota l’activitat és de dues hores, amb una primera part de visita guiada dinamitzada, i la resta, dedicada al taller. El preu de l’activitat és de 5 € per participant i és necessari reserva prèvia al Gaudí Centre, trucant al telèfon 977 010 670.

El Gaudí Centre Reus està certificat com a Equipament de Turisme Familiar per l’Agència Catalana de Turisme.

FER UN COMENTARI

Si us plau, entra el teu comentari
Si us plau, entra el teu nom aqui