Arrenca INFINIT a Reus, el Festival de Tributs

0
492

Aquest divendres 7 de setembre arrenca INFINIT, el gran festival de tributs

  • INFINIT tindrà lloc del 7 al 10 de setembre a les instal·lacions de firaReus i comptarà amb els millors grups musicals de tributs tant internacionals com nacionals
  • INFINIT és un esdeveniment únic en tot l’Estat i un dels festivals de tributs més grans del sud d’Europa

El Festival INFINIT tindrà lloc els dies 7, 8, 9 i 10 de setembre a les instal·lacions de firaReus. Comptarà amb els millors grups musicals de tributs tant internacionals com nacionals. En total s’han programat dos grans concerts per cada un dels dies de festival junt amb la participació d’alguns dels millors grups de covers locals. Aquests actuaran com a teloners a l’escenari principal. Chipper & The Wave seran els encarregats d’actuar el divendres 7 de setembre abans que ho facin els tributs a Abba i Daft Punk. 

El dissabte 8 de setembre arrancarà amb els Sardina’s Golden Rule que actuaran com a teloners dels tributs a Bee Gees i Tina Turner.

El diumenge serà el torn del grup de covers de música d’arrels jamaicanes Radio Reggae per seguir amb les dues grans actuacions de la jornada amb The Buzz Lovers, tribut a Nirvana, i de Mind2More, triple tribut a Simple Minds, U & Depeche Mode.

El darrer dia de festival, dilluns 10 de setembre,  comptarà amb el grup Filferro, que pujaran a l’escenari abans que ho facin els tributs a Lady Gaga i Forever Jackson. Més enllà de les actuacions musicals també s’han programat altres activitats com, per exemple, el cicle de cinema musical.

FER UN COMENTARI

Si us plau, entra el teu comentari
Si us plau, entra el teu nom aqui