El Consorcio, plat fort aquest diumenge de festa major, a les Nits Daurades de Salou

0
479

Les activitats infantils amb uns tallers contra la calor i l’avorriment a Xalets de Salou, l’espectacle de Folklore aragonès i la segona trobada de batucades ompliran diferents espais de la ciutat, van obrir el divendres les festes.

  • Actuacions com les del Festival Internacional de Música Costa Daurada-Salou, el Salou Art Festival o la Nit del Foc es poden seguir de manera gratuïta 

Salou esta celebrant la festa major Nits Daurades 2018 amb un gran ventall d’activitats per aquest cap de setmana pensades tant pels salouencs/ques, com pels milers de turistes que es troben a Salou durant l’època estival. Després de l’espectacle de flamenc de divendre al vespre amb la companyia Monica Novillo i Pepe Flores, continuen els actes festius amb un programa que aposta, un any més, per múltiples actes com els focs d’artifici, la música, la cultura i la tradició, i les activitats infantils, així com les actuacions d’artistes reconeguts. Totes les activitats del programa són de caràcter gratuït.

El cap de setmana finalitzarà amb un conjunt d’actes durant el vespre del diumenge. A les 20 hores, la zona de l’Espigó del Moll rebrà la ballada de sardanes, a càrrec de la Cobla de Reus Jove i l’Agrupació Sardanista Tarragona Dansa. Els espectadors també podran gaudir durant el vespre de la tradicional Nit del Foc, que iniciarà a les 19 hores amb la plantada a la Plaça Francesc Germà, al Passeig Jaume I, i que comptarà amb la participació del Grup de Diables Maleïts i Bruixes Latemó, Xaloc, la Morena de Salou i els diversos grups convidats. Serà a les 22 hores quan es doni el tret de sortida al correfoc a la Font Lluminosa, recorrent el Passeig Jaume I fins arribar a les Fonts Cibernètiques.

Diumenge: folklore català i el Consorcio

Finalment, el concert de El Consorcio serà el plat fort del programa d’aquest cap de setmana. La popular formació de Bilbao actuarà diumenge a les 23 hores a la plaça de les Comunitats Autònomes, on, després de quasi 50 anys de trajectòria, presentarà la seva gira “El Consorcio, eres tú…” amb una selecció dels seus millors 50 èxits, com “Eres tú”, “Desde que tú te has ido” o “Frenesí”, “Amor de hombre”, “chaca cha del tren”, entre molts d’altres.