Cambrils tindrà el Parc de Halloween  més gran d’Europa

0
480

90 actors, 7 passatges del terror i 4 espectacles conformaran les Halloween Scream Nights en les catorze hectàrees del Parc Samà

 • Tindrà lloc durant 6 caps de setmana del 12 d’octubre al 10 de novembre i les entrades ja estan a la venda a www.screamnightspark.com
 • Entre els espectacles, el finalista de Got Talent España i Got Talent Magic de Telecinco Acherón Delacroix conduirà en exclusiva un show de màgia i por
Cambrils, divendres 10 d’agost de 2018.- Els aficionats als passatges de terror tenen una cita especial a Cambrils aquesta tardor. L’històric Parc Samà acollirà les Halloween Scream Nightsdel 12 d’octubre al 10 de novembre. En total, sis setmanes on cada divendres i dissabte l’emblemàtic parc es transformarà en l’escenari d’un autèntic malson, com els que s’acostumen a veure en les pel·lícules més esgarrifoses del cinema de terror.

Els 90 actors que participen en l’esdeveniment s’encarregaran d’atemorir els visitants, majors de 15 anys, al llarg dels set passatges del terror que oferirà el parc en els diferents espais, el que el convertirà en el Parc del Terror més gran de tot Europa.

“Tenim un marc immillorable per oferir una autèntica experiència de por tant per la seva gran dimensió com pels diversos espais que van com anell al dit per fer treure la son als visitants” es destaca des de l’organització. Sense anar més lluny, el recent inaugurat laberint de blat de moro, on ara serà més difícil trobar-ne la sortida amb una companyia no gaire desitjada. I és que s’aprofitarà cada racó del parc per oferir una variada i completa experiència de terror. 

Totes aquestes zones estan catalogades en funció de la intensitat de l’experiència, de manera que cadascú podrà escollir fins on arriba la seva resistència a la por. Des d’una taverna amb la millor beguda i la carn “més fresca”, d’intensitat mitjana-baixa, fins a l’espai “Claustrofòbia”, d’intensitat extrema. Aquest darrer és el que es coneix com una extreme house, una atracció amb contacte, zones de foscor absoluta, sons molt forts i impactes visuals, tan sols apta per als més valents. 

Els visitants també podran gaudir de quatre espectacles d’horari fix per a tots els públics. Destaca “Maleficarum”, un show  que combina màgia i por, conduït en exclusiva per a les Scream Nights pel finalista de Got Talent España i Got Talent Magic de Telecinco Acherón Delacroix. 

Les Halloween Scream Nights estan organitzades per Expertus Turismo y Ocio, Europlayas, Funeral Cabareti Imason Tarraco; i compten amb la col·laboració del Patronat de Turisme de Cambrils. 

Aquelles persones interessades en viure una autèntica experiència de por ja poden comprar la seva entrada al web de l’esdeveniment a un preu reduït de 30 euros, on també hi ha a la venda paquets que inclouen nit d’hotel:www.screamnightspark.com. 

7 passatges del terror
 • La taverna:Recorregut interior d’intensitat mitjana-baixa. Un lloc familiar, on es serveix la millor beguda i sobretot la carn “més fresca”.
 • Reclusió:Recorregut interior d’intensitat alta. Presos perillosos, científics dements… què pot sortir malament? La zona de Reclusió NOH266 té com a objectiu investigar en éssers humans, concretament amb els condemnats més perillosos de cada presó. De vegades, algun s’escapa.
 • El bosc:Recorregut exterior d’intensitat mitjana. N’hi ha que viuen en el més profund del bosc i no els agrada que ningú els molesti. El visitant ha de travessar el bosc de nit, creuant ponts, grutes i passant sota la cascada, sempre sota una atenta vigilància.
 • Scarecrow:Recorregut pel laberint de blat de moro d’intensitat alta. Una experiència aterradora on la companyia no ajudarà molt a trobar la sortida.
 • La Mansió Beauchenne:Recorregut interior d’intensitat alta. La família Beauchenne va decidir abandonar la mansió per recloure’s a l’antic picador, creien que així ja no els turmentarien més els esperits que els perseguien, però l’únic que van aconseguir és tornar-se completament bojos i cometre una matança entre ells. Ara, els seus propis esperits esperen el visitant en allò que un dia va ser la seva llar.
 • Claustrofòbia:Atracció d’intensitat extrema. L’extreme house del parc, només apta per als més valents (amb cost addicional).
 • Sectae: Atracció interior d’intensitat molt alta. En la més profunda foscor s’amaguen aquells que adoren la mort. S’haurà d’anar amb compte de no endinsar-se en el cercle sagrat o potser ja no se’n pugui sortir.

4 espectacles amb horari fix 
 • Scream Park Opening Show:Les portes de les Scream Nights s’obren al públic i alguns estan ansiosos de donar la benvinguda als primers visitants.
 • El cementeri:Espectacle de terror i humor. L’enterrador està buscant substitut. Una perfecta oportunitat per conèixer la història del cementeri i a alguns dels seus inquilins.
 • Ritual Vooddoo:Show obert. El llac es cobreix de cadàvers en nits com aquetes i els mestres  voodoo saben que no hi ha cap altre millor moment per realitzar els seus rituals. Sempre hi ha lloc per a una nova víctima.
 • Maleficarum:Show tancat. Acherón Delacroix(finalista de Got Talent España i Got Talent Magic de Tele5 i participant de Pura Magia a TVE1) presenta un show en exclusiva per a les Scream Nights. Maleficarum porta allò obscur i sinistre de la màgia, amb grans il·lusions i mentalisme.

Foodtrucksper agafar forces

El recinte del parc Samà també comptarà durant els dies i nits de l’esdeveniment amb una àmplia oferta defoodtrucks per recuperar-se entre passatge i passatge.  

Un Halloween pensat també per a les famílies

Ningú s’escaparà de la por. També els menors de 15 anys podran gaudir del Halloween al recinte del Parc Samà ja que s’oferirà una proposta familiar durant el dia amb diversos tallers relacionats amb el món de la por, com ara un de carabasses o un de disfresses i maquillatge, així com també diverses zones de terror aptes per a tots els públics. Un concurs de monstres, a més, premiarà aquella família més ben caracteritzada amb un viatge a Sardenya.

Sobre el Parc Samà

Declarat Bé d’Interès Cultural, el Parc Samà pretén recuperar la dimensió que el seu fundador Salvador Samà i Torrens, marquès de Marianao, va imaginar per aquest espai: un jardí que reprodueix l’ambient exòtic característic de la Cuba colonial, un homenatge al passat indià de la seva família. Antoni Gaudí va col·laborar en el disseny arquitectònic d’alguns dels espais del parc, si bé el conjunt va ser obra de l’arquitecte Josep Fontserè, responsable del disseny del parc de la Ciutadella de Barcelona. El parc té una extensió de 14 hectàrees, i compta amb nombrosos exemplars de vegetació i animals exòtics.

FER UN COMENTARI

Si us plau, entra el teu comentari
Si us plau, entra el teu nom aqui