Juanes, AMARTE TOUR, al 44è FIM de Cambrils

0
128

Juanes es considera el principal artista de rock en espanyol al món, amb set àlbums com a solista i vendes multi-platí de més de 17 milions de còpies, a més de guanyar en nombroses ocasions els premis GRAMMY i GRAMMY latino.

Va començar la seva carrera artística als 15 anys a la ciutat de Medellín, des de llavors la combinació de ritmes que surten de la seva guitarra fan que les seves cançons siguin veritables èxits amb els quals arrasen entre el públic dels seus gires de concerts a nivell internacional. La seva fama es materialitza amb més de 20 milions de seguidors a les seves xarxes socials.

Aquest any ens presenta el seu nou treball, el més ambiciós de la seva carrera: “Mis planes son amarte”, mantenint-se fidel a la seva base musical característica on es fusionen ritmes folklòrics colombians amb un ampli ventall d’influències rock i pop.

L’ ”ex-coach” de la Voz Espanya, oferirà un show únic on mostrarà les seves cançons d’avui i de sempre que posarà al públic en peu amb els ritmes contagiosos que tant el caracteritzen.

I abans del concert…

Escenari Village – CHICO MALO – 20.30h.