Els vins de la DO Montsant protagonistes dels divendres DiVins

0
183

La Denominació d’Origen Montsant serà el proper divendres 10 d’agost la protagonista del cicle Divendres DiVins.

Un cicle que aquest estiu presenta la seva cinquena edició amb set propostes que uneixen la cultura i el patrimoni amb els vins amb DO.

El punt de trobada serà a les 19.30h al’Església de Sant Jaume, a Ulldemolinsi tot seguit es farà una visita pel poble que culminarà amb l’actuació musical dels Glosadors del Camp i qui pugui, del col·lectiu Cor de carxofa, un grup de cançó popular que animaran la vetllada amb corrandes, jotes, garrotins, panderos… composicions rimades i normalment improvisades segons l’espai i el vi que es marida.

L’organització recorda que l’aforament és limitati per tant recomanen comprar les entrades amb antelació. Tanmateix, com a novetat d’aquesta V edició, es premiarà la fidelitat dels assistents amb una ampolla de vi d’una de les DO’s participants per aquelles persones que assisteixin a les set sessions. Entre tots el premiats se sortejarà un lot de set ampolles, una de cada DO, al final de la darrera sessió que se celebrarà a Caseres.

FER UN COMENTARI

Si us plau, entra el teu comentari
Si us plau, entra el teu nom aqui