Miguel Poveda presenta Enlorquecido al 44è FIM de Cambrils

0
246

Miguel Poveda, un dels artistes actuals més representatius del flamenc al nostre país anuncia “EnLorquecido Tour”.

Aquest cantaor, amb una carrera musical de més de 25 anys, sempre ha mostrat interès per buscar l’art en altres gèneres i disciplines, encara que sense escapar-se de l’essència flamenca que el caracteritza.

“EnLorquecido” és un projecte que ha sorgit de la seva recerca sobre l’obra de Federico García Lorca. Aquest treball està format per dotze cançons que repassen la trajectòria del poeta granadí. És un viatge per diferents estils musicals com el flamenc, la cobla i la cançó popular, la qual cosa es convertirà en una autèntica festa de sentiments i emocions.

I abans del concert…

Escenari Village – ELS XATUS – 20.30h

Els Xatus es sinònim de festa, diversió i sobretot rumba. Un viatge en el temps per reviure els millors moments de Peret, El Barrio, Estopa o GipsyKings… i les cançons de sempre i els hits del moment passats pel sedàs de la frescura i proximitat de la rumba catalana