Jorge Drexler presenta el seu nou treball Salvavidas de Hielo al 44è Festival Internacional de Música de Cambrils

0
192
Foto de Rafel Lopez-Monne

L’uruguaià Jorge Drexler torna amb el seu darrer treball d’estudi, el número 13 de la seva trajectòria.

No hi ha lloc per a supersticions: l’exquisit Salvavidas de Hielo és una perfecta combinació de nous ritmes, melodies acompanyades de guitarra i lletres amb la profunditat poètica que caracteritzen al compositor.

Després de guanyar dos Grammy Latinos amb el seu anterior disc, Bailar en la cueva, Jorge Drexler presenta onze nous temes on, a més de mostrar la seva vessant més experimental i original, col·labora amb tres grans veus femenines: Natalia Lafourcade, Mon Laferte i Julieta Venegas.

Jorge Drexler explica històries a través de la poesia i els ritmes de tango, jazz, rock, cúmbia o bossa nova, amb algunes pinzellades de rap i electrònica, i en aquesta ocasió ho fa amb una captivadora inventiva musical i la seva genuïna sensibilitat poètica.
I abans del concert…

Escenari Village: CHICO MALO – 20.30h