El Corte Inglés inaugura el primer espai de degustació d’ostres Amélie a Tarragona

0
552

Un espai obert presidit per una àmplia barra de degustació on assaborir una variada selecció d’ostres i tapes gourmet

Son 45 metres quadrats a la planta baixa del centre situat a la Rambla President Lluís Companys

El Corte Inglés obre el primer espai de Huitres Amélie al seu centre de Tarragona amb la finalitat de donar a conèixer, a manera de degustació, una de les marques d’ostres més reconegudes a nivell internacional.

El corner disposa d’un espai acollidor de 45 metres quadrats amb taules i cadires altes presidit per una barra envoltada per una vitrina d’exposició d’ostres, a la planta baixa del centre. L’objectiu és animar a tot el públic a viure una experiència de degustació privilegiada i única i, fins ara, solament propera al consumidor coneixedor d’aquest producte gurmet.

La proposta estel·lar d’aquest nou espai, que s’ofereix a tots els clients degustadors, és la anomenada Amélie Experience on es podrà assaborir la veritable essència de l’ostra acompanyada de caviar amb aire de cítrics, fumada, vaporitzada i acompanyada d’una copa de Champagne francès.
Per al paladar dels més atrevits s’ofereix també una selecció de tapes gourmet, un viatge a través de països i cultures; des del ceviche d’ostres i el tartar de tonyina vermella Toro, el brioix de formatge en crema amb tòfona negra o el polp a la flama amb romesco i salsa pesto de rúcula i nous, entre moltes altres.

Aquesta és la segona oferta gastronòmica que ofereix Huitres Amélie en els centres d’El Corte Inglés a Catalunya. La primera es troba en el centre de Pl.Catalunya a Barcelona.

FER UN COMENTARI

Si us plau, entra el teu comentari
Si us plau, entra el teu nom aqui