10 racons essencials per conèixer Tarragona amb familia

0
582

Coneix alguns dels principals monuments de la ciutat de Tarragona. Podràs veure, viure i explorar els llocs i moments més emblemàtics d’aquesta ciutat.

Posa a disposició dels seus visitants una oferta turística de qualitat, amb tot allò que han somiat per a les seves vacances: història, art, monuments, naturalesa, esport, tradició, gastronomia, allotjament de qualitat… A més, l’oferta es complementa amb una sèrie d’activitats pensades perquè els pares i mares puguin experimentar amb els seus fills noves sensacions en un entorn natural. Les opcions per gaudir del temps de lleure i descobrir els seus encants no s’acaben mai: les famílies podran compartir estones de platja, excursions per la muntanya, activitats d’animació i esports, entre altres sorpreses.

FER UN COMENTARI

Si us plau, entra el teu comentari
Si us plau, entra el teu nom aqui