El Llac dels Cignes i Don Quixot amb el Ballet de Moscou

0
274
Ball dels Cignes, pel ballet de Moscou

Dia: divendres, 27 de juliol de 2018  |  11h

Espai: Sala Genius, Palau Firal i de Congressos de Tarragona

A càrrec de: Timur Fayziev, director i fundador de la companyia El Ballet de Moscou.

El director i fundador de la companyia El Ballet de Moscou, Timur Fayziev, ens parlarà de primera mà d’aquests dos ballets que arriben a la ciutat de Tarragona aquest divendres 27 i dissabte 28 de juliol.

El Ballet de Moscou torna amb una doble sessió de ballet al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. En aquesta ocasió amb El Llac dels Cignes, el divendres del 27 de juliol, i Don Quixot, el dissabte 28 de juliol. Les dues actuacions tindran lloc a les 21h.

La companyia del Ballet de Moscou ha trobat a Tarragona un públic fidel i amant de la dansa. El Palau Firal i de Congressos de Tarragona s’ha consolidat com a parada permanent de la companyia que realitza entre 3 i 6 actuacions a l’any. Entre altres ballets que han representat al Palau de Congressos hi trobem també La Bella Dorment, Giselle i El Trencanous.

La taquilla del Palau de Congressos s’obrirà a partir de les 20h per aquelles persones que vulguin comprar l’entrada directament el dia de l’esdeveniment. Anticipadament es poden comprar online, des de la pàgina web del palautarragona.com es pot accedir a la venda d’entrades de tots els espectacles publicats.

Les entrades tenen un preu de 38,90€ i les de grups (a partir de 12 persones) de 20,90€ l’entrada.

FER UN COMENTARI

Si us plau, entra el teu comentari
Si us plau, entra el teu nom aqui