Woody Woodpecker ja gaudeix de la seva nova casa a PortAventura Park

0
154

Amb motiu del 20 aniversari del personatge a PortAventuraWorld, el resort estrena una acollidora caseta dins del parc.

PortAventura.- Des del cap de setmana passat, Woody Woodpecker gaudeix d’una nova llar a PortAventura World. La nova Casa de Woody, creada per PortAventura World per celebrar l’arribada del personatge al resort fa 20 anys, permetrà als visitants descobrir nous detalls de la llar d’una dels estels del parc i fer-se una foto amb ell.

Com no podia ser d’una altra manera, la Casa de Woody recrea l’interior d’un tronc les arrels del qual separen les diferents estades. L’encantadora caseta en la qual Woody rebrà als seus convidats, compta amb un rebedor, una cuina, un saló amb xemeneia, un dormitori i un jardí de més de 350m2. A l’interior, els mobles i detalls de la casa són objectes que ha anat trobant en les seves aventures, per exemple, un guant de beisbol s’ha convertit en la seva butaca habitual o unes cridaneres flors que fan de preciosos llums.

Així, en aquest nou espai situat a la zona del Far West, tota la família podrà descobrir la llar Woody, conèixer-li i fer-se fotos amb ell que s’ha convertit en el personatge més volgut del parc per grans i petits amb el pas del temps.

FER UN COMENTARI

Si us plau, entra el teu comentari
Si us plau, entra el teu nom aqui