Siurana a Tarragona

0
278

Israel Gabriel.- Ens anem a Tarragona a la Serra de la Gritella per trobar en la seva part més baixa a la comarca del Priorat aquesta bonica població de Siurana, Ciurana en Castellà.

Es tracta d’un lloc que per la seva orografia és tot un paradís per als amants de l’escalada. Sens dubte que aquesta localitat és una de les localitats més boniques de tota la província de Tarragona. És una població molt pintoresca entre altres coses per estar a la part alta d’un gran penyal de roca calcària que es converteix en unes parets molt desitjables per als muntanyencs més experts.

Siurana a Tarragona02

Aquesta localitat està envoltada de muntanyes i serres així com alguns llocs com la penya bessona de la Siuranella, el Salt de la Reina Mora o la Trona, i els penya-segats de Arbolí, que són els llocs més freqüentats per escaladors de la zona.

A més de les meravelles que ens regala en el seu entorn, aquesta localitat de Tarragona és tot un conjunt monumental on podem gaudir d’algunes meravelles del seu Patrimoni com ara l’Església de Santa Maria, un magnífic edifici romànic del segle XII. Les restes de la cultura àrab són molt importants aquí ja que va ser l’última localitat catalana a ser reconquerida pels cristians als àrabs. En aquest zona destaca a nivell gastronòmic pel seu magnífic oli d’oliva amb denominació d’origen. L’espectacular paret de roca calcària que ens porta a la part més alta fins aquesta localitat és una de les majors atraccions per al turisme d’aventura.

Vídeo de Siurana a Tarragona

En aquest vídeo podràs veure per què aquesta localitat i els seus voltants són tot un paradís per als amants de l’escalada, tota una invitació per venir a gaudir de la natura de Tarragona.

Com arribar a Siurana a Tarragona

Et mostrem com arribar a aquesta localitat des de les ciutats de Tarragona, Barcelona i Madrid.

Arribar des de Tarragona

57 min (52.1 km)
per T-11 i C-242
La ruta més ràpida, el tràfic habitual
Tarragona
Espanya

Pren T-11 i C-242 cap a T-3225.
44 min (44.3 km)

Continua per T-3225. Condueix cap Carrer del Vent a Siurana.
15 min (7.7 km)
Ciurana

Arribar des de Barcelona

2 h (147 km) per C-32
La ruta més ràpida, el tràfic habitual
Aquesta ruta té peatges.
Barcelona
Espanya

Accedeix a B-10 des de Via Laietana, Passeig de Colom i Passeig Josep Carner.
13 min (3.2 km)

Pren C-32 i E-15 / AP-7 cap a N-420.
1h 7 min (110 km)

Pren C-242 i T-3225 cap a Carrer del Vent a Siurana.
43 min (33.6 km)
Ciurana

FER UN COMENTARI

Si us plau, entra el teu comentari
Si us plau, entra el teu nom aqui