Motos electriques per visitar Tarragona

  0
  499

  Israel Gabriel.- Tarragona és la ciutat amb un dels més impressionants restes de l’Imperi romà de tota la Mediterrània, la zona de Tàrraco és de visita obligada per als amants d’aquest gran imperi al seu pas per Hispània.

  Per poder visitar aquesta part històrica de Tarragona així com una gran quantitat de punts d’interès et presentem la possibilitat de llogar motos elèctriques a partir de 28 euros. EL preu és de 28 euros per moto i dia, donant-te la llibertat de poder visitar tot el que vulguis i recórrer tot el que puguis de Tarragona a bord d’una impressionant moto elèctrica, silenciosa i sense despesa de carburant algun.

  És l’empresa Electrokars Ecoturism la que ens presenta aquesta possibilitat contractada per l’Ajuntament d’aquesta ciutat i que la posa a disposició dels turistes. D’aquesta manera t’evites entrar amb cotxe a recórrer els carrers d’una ciutat que no coneixes i buscar aparcament ja que la moto és més fàcil de manejar per ciutat i pots ficar-te per tota part i més t’evites haver de pedalar durant tot un dia si és que no t’agraden les bicicletes de lloguer. A més estaràs ajudant a preservar el medi ambient ja que aquests vehicles elèctrics no contaminen gens ni amb emissions de gasos, ni amb contaminació acústica.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau, entra el teu comentari
  Si us plau, entra el teu nom aqui