El Jon Snow de Joc de Trons es farà sentir aquest divendres a l’espai Kesse

0
320

L’actor de doblatge Eduardo Bosch oferirà una xerrada oberta al públic

Aquest divendres, 13 de juliol, a les 19 h, a l’Espai Jove Kesse, l’actor de doblatge Eduardo Bosch exposarà en format xerrada-dinàmica els diferents rols, perfils i veus que ha interpretat. L’acte és obert al públic i limitat a l’aforament de l’espai.

Jon Snow, fill bastard de Ned Stark, guardià – rei de la nit i del Nord, propagarà la seva veu per les parets de l’Espai Jove Kesse amb la intenció de protegir-nos dels caminants blancs. Fins i tot és possible que durant l’acte se’ns manifesti alguna criatura de la nit atreta per la presència de l’actor Eduardo Bosch.

Tanquem els ulls i parem bé les orelles perquè per primera vegada tindrem en una sola veu personatges de sèries, llargmetratges i animacions com The Walking Dead, Assassin’s Creed, Anatomia de Grey, Smallville, Los Soprano, Fringe, Vaiana i ‘Como conocí a vuestra madre’, entre molts d’altres.

Eduardo Bosch, en una de les facetes més divulgatives de l’ofici d’actor de doblatge, mostrarà tot l’abast de papers possibles que ha interpretat en el camp del cinema, sèries, videojocs o animacions.

L’acte serà conduït per Daniel Querpache i Jorge Pérez.

Aquestes activitats reben el suport i finançament del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat en el marc del projecte CONECTA 3.