Concert als Jardins del Banc d’espanya pel Grup Alma Cello Quartet

0
306

El concert està organitzat per l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET) i l’Escola Municipal de Música de la ciutat

Els Jardins del Banc d’Espanya acolliran aquest divendres 13 de juliol, a les 22 h, el concert del grup Alma Cello Quartet, organitzat per l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET) i l’Escola Municipal de Música de la ciutat.

Alma Cello Quartet és una formació de violoncels nascuda a Barcelona, fruit de l’amistat i projectes compartits.

Inicialment creada amb la voluntat d’interpretar obres escrites exclusivament per a quartet de violoncels, van voler fer un pas més enllà. Del desig d’explorar i ampliar les seves possibilitats, presenten un repertori amb l’arranjament d’obres escrites per altres formacions. El resultat ofereix un programa transversal i una perspectiva pròpia.

“La nostra veu” és una proposta musical que no només vol mostrar la versatilitat del violoncel, sinó que també vol evidenciar-ne la capacitat expressiva. Fent ús de l’instrument amb el registre i el timbre més similar a la veu humana, fent de les quatre veus del quartet i de les seves particularitats, una de sola; “la nostra veu”.

El grup el conformen Irma Bau, Nico Cobo, Alba Haro i Eduard Raventós.

El conseller d’Educació, Francesc Roca, ha remarcat que “amb aquest concert i el de la setmana passada de Três Barb Band and Lady R hem estrenat els jardins del Banc d’Espanya com a espai per acollir propostes culturals. Aquest fet, conjuntament amb la mateixa obertura dels jardins i la celebració en aquest indret d’activitats de divulgació científica adreçades a la canalla, ratifica l’aposta per convertir l’entorn del Banc d’Espanya en un espai viu per a la ciutadania”.