La Diputació de Tarragona acosta els reptes turístics de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre a la Universitat Catalana d’Estiu

0
253

El president de la Diputació participa en un debat sobre turisme a Manresa, on destaca la importància del sector i posa com a exemple el model i els projectes de la demarcació

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, ha participat aquest dilluns al debat Turisme, ciutat i territori: un debat viu, que ha tingut lloc a l’Institut Lluís de Peguera de Manresa. Aquest ha estat un dels actes programats del 5 al 10 de juliol a la capital del Bages amb motiu del 50è aniversari de la Universitat Catalana d’Estiu (UCE). Al debat també hi han participat Jaume Salvat, de la Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili (URV); Daniel Paül, de la Universitat de Lleida (UdL); Jaume Font, professor de la Universitat de Barcelona (UB), i Josep Oliveras, professor emèrit d’anàlisi territorial i estudis turístics de la URV, qui ha moderat el debat. A més, ha comptat amb l’assistència de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent.

Durant la seva intervenció, el president de la Diputació de Tarragona ha destacat la importància del turisme, ha posat posat de relleu els reptes de futur del sector i ha explicat l’exemple de la gestió turística a la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, la situació actual i les futures inversions que s’hi preveuen. Josep Poblet també ha destacat la importància de la formació i, en aquest sentit, el paper que hi juga la Facultat de Turisme i Geografia de la URV, ubicada al municipi de Vila-seca.

La Universitat Catalana d’Estiu (http://uce.cat/) és un espai de trobada anual d’estudiants, professors, professionals, polítics i públic general, que se celebra cada estiu durant set dies a Prada de Conflent i que enguany arribarà a la seva 50a edició del 16 al 23 d’agost.