Turisme cultural en família per Tarragona

0
145
És una bona ocasió per fer turisme cultural per a aquelles famílies a les quals els agrada l’art. Els nens, ja de per si mateix artistes, gaudiran en cadascun dels tallers

 

Montse Delgado www.elspetitsviatgers.com.-  En un post de fa un temps us parlava de la Mare de Déu de la Roca, una església situada en una localització molt particular; a la part alta d’una roca i dominant gran part de la Costa Daurada, aquest lloc ens va encantar per les seves vistes i la seva pedra vermellosa. Per això no és d’estranyar que formi part de la ruta de El Paisatge dels Genis.

Gaudí, Miró, Casals i Picasso són els protagonistes d’aquesta proposta turística, ideal per fer amb nens a Tarragona. Es tracta d’unes rutes, unes visites i unes activitats que et porten a conèixer diferents localitzacions, des del mar fins a la muntanya on els artistes es van inspirar per a les seves obres.

En aquesta ruta trobeu senderisme, edificis amb història, museus i tallers que es poden fer durant tot l’any. La targeta del Paisatge dels Genis és una bona opció per beneficiar-se de descomptes.

Una bona ocasió per gaudir d’aquestes rutes és fer-ho durant la Family Art Experience*. Del 12 al 15 d’agost ofereixen diverses opcions per descobrir-la amb guies, excursions i tallers. Podeu escollir entre l’opció d’un, dos o tres dies; amb o sense allotjament. Trobareu tota la informació a la web de El Paisatge dels Genis o bé al mail o al telèfon que trobareu al final d’aquest post*.

I com bé diuen des d’El Paisatge dels Genis la  Family Art Experience és una gran oportunitat per treure a la llum al teu petit gran artista.

Durant tot el cap de setmana tenen una proposta molt interessant per a famílies. 4 dies amb allotjament, guia i un munt d’activitats i excursions que us portaran a conèixer els 4 municipis que van inspirar als genis: Reus amb l’incomparable Gaudí, Mont-Roig amb l’univers de Miró, El Vendrell amb la música de Casals i Horta de Sant Joan amb el fantàstic Picasso.

L’agenda de cadascun dels dies és més que atractiva:

  • recollir elements de la natura a la platja
  • excursió a la muntanya vermella de l’Ermita de la Roca
  • taller de Trencadís
  • descobrir els personatges a través de les disfresses
  • pujar per escales de caragol
  • entrar dins d’una cova
  • taller de pintura cubista
  • ser músic per un dia i aprendre a tocar el violoncel!!

És una bona ocasió per fer turisme cultural per a aquelles famílies a les quals els agrada l’art. Els nens, ja de per si mateix artistes, gaudiran en cadascun dels tallers. A més, el fet de realitzar totes aquestes activitats amb altres famílies pot ser d’allò més divertit per als nens que segur fan nous amics durant aquests dies, aprenent sobre cultura i compartint experiències en les excursions. Probablement un record inoblidable per a cadascun d’ells!

* Reserva la teva plaça! Si vols més informació o reservar pots posar-te en contacte amb Viatges Expeerio a Tarragona en el mail info@expeer.io o als telèfons 977 897 327 i 680 477 298.

Article realitzat amb la col·laboració de El Paisatge dels Genis.

FER UN COMENTARI

Si us plau, entra el teu comentari
Si us plau, entra el teu nom aqui