Totem café, el perfecte maridatge entre la musica i les copes

0
499

T’apuntes a gaudir de la coctelería creativa? Dels cocktails que marquen tendència? Sorpresa, creativitat i sabors a dolls per descobrir, només necessites ser una persona curiosa

Una de les tendències més curioses és la de reinterpretar la musica dels 90′  i principis del s.xxi a un estil més actual (hi ha qui ho denomina “copes vintage”).


Si a més d’agradar-te els glops elegants i refinats, tens un paladar foodie, no pots perdre’t aquesta tendència: maridar copes amb musica. La riquesa de matisos de la coctelería creativa converteix als combinats en el candidat ideal per acompanyar qualsevol moment musical.

La màgia l’aconsegueix l’ambient aconseguit amb els cinc anys del local, amb les persones que el visiten cada setmana per retrobar-se amb els amics de sempre. La frescor que es respira cada nit garanteix la diversió fins l’esgotament dels seus clients.

A Totem Café estan assabentats de totes les  tendències actuals, les han interpretat,  personalitzat i fusionat en cada una de les sessions de musica per maridar amb la carta de cocktails  i compartir el local mes Fashion de la nit Tarragonina amb els seus clients.  Llest perquè el teu paladar es sintonitzi amb la teva oïda? Acosta’t, i descobreix-ho.

FER UN COMENTARI

Si us plau, entra el teu comentari
Si us plau, entra el teu nom aqui