Nòrdic Pub, el petit plaer de gaudir de la cervesa artesanal

0
356

Gran varietat de cerveses artesanals per poder gaudir de noves sensacions del lupul

Ja pots gaudir de cervesa de Barril artesanal a Nordic Pub  al carrer Lleida 13-15 de Tarragona. Per fi hem trobat la millor local de cervesa artesanal de la ciutat. Pura, natural, solament amb els millors ingredients. Sense trucs, sense presses i amb aigua de Tarragona.

A més, pots portar-te on vulguis la nostra cervesa, tant en ampolles com en les nostres canyes i copes, recien sortides dels nostres barrils.
Podràs escollir entre varietats de les cerveses que tenim actualment:

Cerveses de baixa fermentació. De color daurat i escuma blanca, amb sabor a llúpol i pur malt d’ordi. Molt refrescant. Fermentada a baixa temperatura i madurada 45 dias a 0ºC. És la canya, la canya perfecta.

O bé, gaudir de cervesa d’alta fermentació. Sabors torrats i color vermellós, escuma cremosa i compacta. És la companya perfecta per a les nostres amanides  o qualsevol dels nostres entrepans o, Focaccias. Disponible en 33cl.

Peró també de mes estiuenques amb més sabor a malt i més sabor a llúpol, amb el just amargor i una aroma cítrica que et refrescarà. De color ataronjat, escuma blanca i cremosa. Solament disponible amb el començament del bon temps i fins a setembre per animar la calor

En tractar-se de cervesa artesanal existeix la possibilitat que en moments determinats no disposem d’algun producte en concret, és el que té no treballar amb producte industrial.

FER UN COMENTARI

Si us plau, entra el teu comentari
Si us plau, entra el teu nom aqui