La mare de l’actual propietari, Josép Vidal, va obrir un petit restaurant pràcticament al costat de la catedral de Tarragona amb el nom de les Coques, l’any 1984.


De la carta podem recomanar com a especialitats la terrina de foie casolà amb reducció de Pedro Ximenes, 12,50; gambetes amb allada, 16,00; polp a la planxa, 18,00; tartar de tonyina, 17,00; rap a l’all cremat, 21,00; llobarro a la sal, s/n .; romesco de peix, s/m; llenguado a la planxa amb calçots i pinyons, 17,00; rostit de cabrit amb salsa de vi ranci i foie, 21,50, entrecot de Nebraska, 24,00; espatlla de cabrit al forn, 25,00; rellom de vedella amb foie gras, 24,00; mil fulles de xocolata, 8,75.

També ofereix un Menú de migdia (el comensal pot triar entre 9 primers, 9 segons i 8 postres, més vi, aigua i pa), 18,00; el Menú 30 aniversari, 30,00 (migdia i nit), i el Menú Superior, 45,00 (migdia i nit).Sant Llorenç, 15 (43003) Tarragona. Tel.: 977 22 83 00. Horari de 13,00 a 15,45 i de 21,00 a 23,00. Tanca diumenge. American Express, 4B, MasterCard, 6000 i Visa. Aire condicionat. Capacitat per 60 comensals. Correu electrònic: joselescoques@gmail.com. Web: www.les-coques.com