Les Coques ofereix una acreditada cuina de mercat, amb interessants plats de cuina mediterrània

0
512

La mare de l’actual propietari, Josép Vidal, va obrir un petit restaurant pràcticament al costat de la catedral de Tarragona amb el nom de les Coques, l’any 1984.

Vint anys després, el seu fill, a principis del mes d’octubre de 2004, va canviar d’ubicació de l’establiment, a 50 metres, per situar-se en el local que anteriorment ocupava Poetes, en un atzucac, molt més adequat per la seva amplitud i amb una decoració preciosa.
En ple casc antic de la ciutat, Josép Antoni Vidal desenvolupa una positiva tasca en pro de la gastronomia tarragonina, i en un marc encantador ofereix la seva acreditada cuina de mercat, amb uns interessants plats de línia mediterrània, ben realitzats, que elabora amb bona tècnica culinària. Les postres són elaborades a la casa. Disposa de 2 varietats de pa d’elaboració pròpia.El celler, amb unes 400 referències, està situat en un altell de l’establiment. El vi de la casa és el Joan Anguera, 13,00. El servei és familiar. A destacar per la seva bona relació qualitat/preu el Menú degustació 30 aniversari que inclou: dos aperitius de la casa; per compartir, tartar de salmó, amanida de pernil d’ànec amb guacamole i encenalls de foie; i saltejat de calamar amb verdures; i de segon, a triar, bacallà al pil pil o caldereta de llamàntol amb patata o melós de vedella amb salsa de vi ranci i poma confitada o peus de porc desossats ​​a la planxa amb alioli; degustació de formatges i selecció de postres casolanes; vi blanc, negre, aigua, pa i cafè.

De la carta podem recomanar com a especialitats la terrina de foie casolà amb reducció de Pedro Ximenes, 12,50; gambetes amb allada, 16,00; polp a la planxa, 18,00; tartar de tonyina, 17,00; rap a l’all cremat, 21,00; llobarro a la sal, s/n .; romesco de peix, s/m; llenguado a la planxa amb calçots i pinyons, 17,00; rostit de cabrit amb salsa de vi ranci i foie, 21,50, entrecot de Nebraska, 24,00; espatlla de cabrit al forn, 25,00; rellom de vedella amb foie gras, 24,00; mil fulles de xocolata, 8,75.

També ofereix un Menú de migdia (el comensal pot triar entre 9 primers, 9 segons i 8 postres, més vi, aigua i pa), 18,00; el Menú 30 aniversari, 30,00 (migdia i nit), i el Menú Superior, 45,00 (migdia i nit).Sant Llorenç, 15 (43003) Tarragona. Tel.: 977 22 83 00. Horari de 13,00 a 15,45 i de 21,00 a 23,00. Tanca diumenge. American Express, 4B, MasterCard, 6000 i Visa. Aire condicionat. Capacitat per 60 comensals. Correu electrònic: joselescoques@gmail.com. Web: www.les-coques.com

 

FER UN COMENTARI

Si us plau, entra el teu comentari
Si us plau, entra el teu nom aqui