El 28è Concurs Internacional de Focs Artificials de Tarragona s’acomiada amb la pirotècnia valenciana del Mediterráneo

0
121

El guanyador del certamen es farà públic aquest diumenge després de quatre dies de concurs

ACN Tarragona.-Punt i final al 28è Concurs de Focs Artificials Ciutat de Tarragona. La darrera pirotècnia en actuar ha estat Pirotècnica del Mediterráneo de València, aquest dissabte a la nit. L’empresa, que ha participat per primera vegada en el certamen tarragoní, ha disparat 553 quilograms de massa pirotècnica. L’exhibició ha combinat formes i colors per cel i mar, ja que el concurs se celebra a la platja del Miracle. Així, els valencians han mostrat el fer de les noves nissagues atès que es tracta d’una companyia jove, creada l’any 2015. Tot i això, ha concorregut espectacles d’indrets d’alt compromís com les festes de la Magdalena a Castelló o al Concurs Internacional de Sant Sebastià, entre d’altres. La resta de pirotècnies que han actuat des de dimecres són la Pirotècnia Tomàs de Castelló, la Pirotècnia Xaraiva d’Ourense i la Pirotècnia italiana Poleggi. Aquestes va ser les propostes escollides d’un total de tretze. Les autoritats tarragonines donaran a conèixer aquest diumenge al matí la pirotècnica guanyadora d’enguany