Camping familiar: La Siesta (Salou)

0
218

El Càmping La Siesta es troba molt a prop de la platja i del passeig de Salou.

Montse Delgado www.elspetitsviatgers.com.-Tornem a portar una proposta de càmping per anar en família. Aquesta vegada a Salou, a la Costa Daurada, una ciutat que moltes famílies trien per passar les vacances amb nens.

El Càmping La Siesta es troba en una molt bona ubicació, just al centre de Salou, a només 2 carrers (5 minuts a peu) de la platja d’Europa; una platja molt gran i on, a més a més, trobareu molts parcs infantils. Dir també que passejant per les seves instal·lacions, us adonareu que es realment un càmping famíliar on podran fer molts amiguets.

Quan viatgem amb nens hi han varis punts importants a l’hora de triar el càmping: les piscines, el parc infantil, l’entreteniment, l’adaptació dels menjars i la seguretat en el càmping. En aquest ho vam trobar tot.

El que més m’agrada veure dels càmpings son les seves zones comunes, i quan es tracta de passar-hi l’estiu, la zona de piscines ve a ser una de les més importants.

Versió 2

En aquest, vam trobar unes piscines adaptades a totes les edats, al més pur estil paradisíac: tobogans, palmeres, cascades d’aigua, amb bombolles,… i tot amb vigilants que vetllen per la seguretat.

Versió 2

IMG_3027

IMG_3210

Una altra de les coses a tenir en compte es el parc infantil i zones d’esbarjo. Hem va agradar molt el fet de que el parc fos de fusta enlloc de plàstics. Molt més integrat a la natura, sostenible i agradable de tocar.

07

Evidenment, no poden faltar les animacions infantils de la nit, aquestes que tan agraden als petits; cada nit una de nova.

IMG_2963

A l’hora del menjar, ho tenen preparat per oferir menús infantils i també disposen d’una zona de restaurant molt agradable on vam poder gaudir d’una molt bona barbacoa.

06

Al Càmping La Siesta compten amb una gran zona per autocaravanes, caravanes, furgonetes i tendes de campanya i una altra zona per Bungalows. Nosaltres vam estar en un d’aquests últims, molt nou, ben distruibuït, ben condicionat i molt ben equipat amb tot el necessari per passar-hi uns dies. Cal destacar també la quantitat d’arbres que hi ha per poder disposar d’una bona ombra els calurosos dies d’estiu.

IMG_2767 (1)

A

Com deia al principi, el Càmping La Siesta es troba molt a prop de la platja i del passeig de Salou. Una platja molt amplia on trobareu moltes zones de joc pels nens i un agradable passeig de palmeres.

B

IMG_2861

FER UN COMENTARI

Si us plau, entra el teu comentari
Si us plau, entra el teu nom aqui