La Sala Zero, es caracteritza per la seva transversalitat musical

0
517

La Sala Zero amb diferents direccions porta decades al capdavant sent un dels locals més emblemàtics de la nit tarragonina.

Actualment la dirigeix un equip, format pels socis Ángel Lopera, Tonet Sánchez i Elena Coll, que acumulen una important experiència en l’organització d’esdeveniments de caràcter musical, entre els quals el festival Palmfest. “Ens va motivar l’interès perquè no es perdés per la ciutat de Tarragona un equipament tan emblemàtic com és la Sala Zero, que els últims vint anys ha acollit els millors concerts que s’han pogut veure a la demarcació”, diu Àngela Lopera. Com a organitzadors del Palmfest, els socis tenen el convenciment que aquesta aposta per la Sala Zero va ser “una passa endavant per generar sinergies interessants en el sector musical de la ciutat”.

La programació de la sala te el caràcter particular que li havia donat l’antic propietari i principalment es llançadora de artistes no comercials, en la seva gran majoria propers a Tarragona. Es col·laborarà amb altres col·lectius tarragonins que programen música en directe de diferents estils “per tal d’assegurar una programació rica i ampla, que no es basi només en música independent”

La Sala Zero es mou, sobretot, per les línies de l’indie i de la música electrònica i  s’hi han pogut veure artistes com Bigott, Stay, Hidrogenesse i Penny Cocks. El local també organitza un festival internacional de blues, un d’electrònica i concerts de swing.

La Sala Zero es caracteritza sobretot per la seva transversalitat, encara que sempre han cregut que aquest concepte no és sinònim d’un ‘tot val’. Toquen diversos pals, perquè creuen que els límits a la música en directe no han d’estar en els estils, sinó en la qualitat.

Els teus esdeveniments, tant particulars com empresarials, en SALA ZERO / ZERO EVENTS

Sala Zero a més d’una sala de concerts és un espai de 400m2 orientats a l’oci, distribuïts en diverses zones amb personalitat pròpia. Disposem de zona de chillout, jocs, 2 barres, zona de marxandatge, guardarropia, accés a internet a tota la sala, 2 canons de projecció per a presentacions, servei de càtering extern i molt més.

Si vols organitzar les teves festes, reunions, aniversaris, presentacions de producte, etc. No dubtis a contactar amb nosaltres, et proposarem la solució que millor s’adapti a les necessitats del teu esdeveniment.

Mes informació a www.salazero.com

 

 

FER UN COMENTARI

Si us plau, entra el teu comentari
Si us plau, entra el teu nom aqui