L’estiu Tarragona Jove desperta aquest dissabte amb la 4ª Batacada

0
129

 CANVI A LA PROGRAMACIÓ! Per motius de salut Samuel O’Kane s’aparta un temps dels escenaris i passa el relleu a dues propostes també tarragonines com Baino di Lion i Zomb91

Els Joves Promotors/es de Salut i entitats tarragonines oferiran espais de taller i informació per la defensa de les llibertats sexuals, que es complementaran amb dues actuacions en directe

Aquest dissabte 7 de juliol, des de les 18.30 h fins a les 22 h, tindrà lloc a l’Espai Jove la Palmera la 4a edició de la Batecada, el Despertar de l’Estiu Tarragonajove. L’entrada és gratuïta i està oberta a tots els públics.

La tarda proposa una distribució de tallers i dinàmiques que s’iniciaran a partir de les 18.30 h amb un tractament lúdic i sensibilitzador per la presa de consciència dels drets fonamentals que cal preservar enfront les discriminacions per raó d’orientació sexual i identitat de gènere en general.

L’acte final té un clar component reivindicatiu i conscienciador el qual vetllarà per garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per eradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia, impulsada pel treball tenaç durant llargs anys de les entitats LGBTI.

La Batecada comptarà també amb les actuacions de System Beat, Baino di Lion i Zomb91.

System Beat és un jove i energètic col·lectiu electrònic de Barcelona amb una motivació i exploració sonora sense precedents. Prepareu-vos per un explosiu festival d’alt voltatge que irradia la més potent de les energies, on el temps s’atura, i que us farà vibrar al ritme de la fusió festiva del seu beat.

Baino di Lion és un cantant de reggae establert a Tarragona que comença molt jove en el món de la música mitjançant el Hip Hop i el Reggae. El 2014 estrena la seva primera referència, Manifest, que va tenir una bona acceptació dins de l’escena i el va portar a tocar per diferents ciutats com Madrid, Barcelona, Saragossa, Castelló o Girona. I en festivals com Ganja Time 2015, i el 2016 va guanyar el concurs de músics de la seva ciutat natal.

Durant aquest temps ha col·laborat amb diferents artistes de tota la península com JahToni, Paupaman o Bman Zerowan. Per als seus directes Baino sol anar acompanyat per la backing band Bubbling Society i també pot oferir el seu xou al costat dels Dj Dance & Culture Sound.

Entre les dues actuacions musicals tindrà lloc la lectura del manifest en defensa dels drets sexuals, impulsat pel moviment LGBTI.

Aquesta festa és una iniciativa de Joves Promotors de Salut, Espai Jove de Salut (Serveis Municipals de Joventut, i Prevenció de les Addiccions de l’Ajuntament de Tarragona), H2o i Assexora’TGN.

Aquest acte rep el suport i finançament del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat en el marc del programa CONECTA 3