Tren turístic de Tarragona

0
136

Puja’t a aquest tren turístic i descobreix la Tarragona romana!

En aquest divertit vehicle podràs recórrer els grans monuments del passat i present de Tarragona i pujar i baixar totes les vegades que vulguis per visitar els racons que més t’interessin.

El que més “mola”
Una forma entretinguda i còmoda de recórrer l’antic Tarraco. Podràs utilitzar el tren sense limitis durant un dia sencer! Podràs veure els monuments més importants de Tarragona en tan sol una hora.

La ruta del tren turístic de Tarragona comença pel Passeig Palmeres i durant el seu recorregut passa pels monuments més famosos d’aquesta ciutat declarada Patrimoni de la Humanitat pels seus més de 2.000 anys d’història, i el valor de les seves restes de quan va ser capital del mon roma.

Durant el recorregut, passaràs per les restes romanes més famoses de la ciutat com l’espectacular Amfiteatre de Tarragona, el fòrum romà o el cementiri paleocristià de Tarragona, tres racons clau per enteder la grandesa de l’antic Tarraco. El tren també recorrerà la costa, passant per la platja, el port de Tarragona i el tradicional barri mariner del Serrallo, abans d’endinsar-te al centre urbà i recórrer les grans avingudes de la Tarragona més moderna.

Abans de finalitzar de nou a la Plaça de les Palmeres, el tren t’acostarà al casc antic on podràs escoltar la història de la ciutat visitant les ruïnes de la muralla de Tarraco, a més de l’espectacular Catedral de Santa Tecla o la universitat. El punt d’arrancada es troba a l’inici del Passeig de les Palmeres.

El viatge inclou
Bitllet de tren turístic vàlid per a tot un dia.
Comentaris gravats en espanyol.
Recorregut pel centre històric de Tarragona.
Horaris
Diàriament, el tren surt cada mitja hora del Passeig de les Palmeres, situada entre el circ i l’amfiteatre romà. Els horaris de servei del tren turístic de Tarragona varien segons la temporada, i són els següents:
• Març: 10:30 – 19:10
• Abril: 10:30 – 20:10
• Maig: 10:30 – 20:30
• Juny, juliol, agost i setembre: 10:00 – 20:50
• Octubre: 10:30 – 20:30
• Novembre i desembre: 10:30 – 17:10
El tren turístic no opera els mesos de gener i febrer.
Preu reduït
Nens de 3 a 12 anys: tarifa reduïda
Menors de 3 anys: gratis

FER UN COMENTARI

Si us plau, entra el teu comentari
Si us plau, entra el teu nom aqui