La Rambla Nova de Tarragona, ha estat l’aparador idoni per descobrir i tastar els millors vins de la DO Tarragona

0
180
Fira del vi. Foto Manel R Granell

Del divendres fins diumenge la principal artèria de la ciutat ha acollit a 22 cellers amb les seves propostes vinícoles i enoturístiques.

La vintena edició de la Fira del Vi de la DO Tarragona, que organitza el Consell Regulador de la DO Tarragona, ha tornat a la Rambla Nova de Tarragona els dies 15, 16 i 17 de juny. Sens dubte el marc escollit, la principal artèria viària de Tarragona, es el lloc idoni per passejar entre les propostes vinícoles de dues dotzenes de cellers de les quatre comarques de la DO Tarragona i compartir l’experiència amb amics, turistes i el públic local que any rere any acudeix en massa a aquest esdeveniment.

En aquesta ocasió, l’esdeveniment ha reunit 21 cellers procedents de les quatre comarques del territori vitivinícola de la DO Tarragona, l’Alt Camp, el Baix Camp, el Tarragonès i la Ribera de l’Ebre i també productors de cava i vermut d’aquestes comarques . En total a la fira es van poderdegustar més de 100 vins de la DO Tarragona, caves elaborats al territori vitivinícola de la DO Tarragona i també vermuts elaborats per cellers pertanyents de la DO.
Cellers Participants
Adenarts-Catedral del Vi De Muller
Agrícola de Bràfim Cava Magrinyà-Calaf
Vives Ambròs Vins i Caves Cellers Unió
Societat Agrícola de Valls Padró i Família
Castell d’Or Bodegas Yzaguirre
Celler Mas Vicenç Cava Reverté
Cellers Mas del Botó Molí de Rué
Celler Suñer-Ginestar Estol Verd Celler
Celler Mas Bella Lafarineravins
Camí de Sirga Cellers Blanch
Biopaumerà

Els vins dels diferents expositors s’acompanyaven amb les degustacions gastronòmiques que oferien mitja dotzena d’expositors gastronòmics d’embotits, formatges, racions i altres delicadeses gastronòmiques. Com sempre, entre els expositors es trobaven tots els vins premiats en el Concurs de Vins Embotellats de la DO Tarragona que s’ha celebrat fa unes setmanes després un tast a cegues a la Facultat d’Enologia de la URV, els premis del qual es van lliurar en un acte públic al Teatret del Serrallo.

El Consell Regulador de la Fira del Vi de la DO Tarragona compta de nou amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona, el Patronat de Turisme de Tarragona, la Diputació de Tarragona, el Departament d’Agricultura de la Generalitat i l’INCAVI i el patrocini de CEPTA.