Iberic Point, nou epicentre del Bon Pernil i embotit a Tarragona

0
125

 

La capacitat d’aforament és de 75 clients. La decoració del local ha estat obra de la prestigiosa arquitecta Natalia San José, que ha definit una atmosfera interior d’estil industrial, amb tres barres –una central i dos laterals- per poder assaborir les excel·lències dels productes.

PERNIL

Iberic Point defineix la seva línia al client basant-se en oferir i servir bon producte en els seus plats. La Jabugueña és el proveidor principal del grup. Iberic Point ha empleat a tres persones amb la posada en marxa d’aquest projecte empresarial, a càrrec de Deehesa Nostrum. Un servei amable, atent i amb l’atenció posada sempre en la comoditat del client que visita Iberic Point.

Iberic Point obre de dilluns a diumenge i ofereix esmorzar a partir de 2,90 euros, i al migdia dos menús, l’express a 5,95 i el normal a 9,95 euros. Treballen el vi amb set denominacions d’origen i posa a disposició dels clients la venda al detall de formatges, embotits i ibèrics, a més de producte per emportar.