Ricky Martin engegarà a Tarragona la gira per l’Estat espanyol

0
195

L’espectacle recull els èxits del repertori de l’artista, des de ‘Livin’ la Vida Loca’ fins a ‘Vente Pa’Ca

ACN Tarragona.-Ricky Martin engegarà a Tarragona la gira per l’Estat espanyol, que també el portarà a actuar al Festival Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols. El punt de partida serà el 14 d’agost a la Tàrraco Arena Plaça, mentre que l’artista actuarà al Porta Ferrada el 20 d’agost. En total, desfilarà per deu ciutats espanyoles. Després d’acabar amb èxit el segon any de la seva residència ‘All in’ al Park Theater de las Vegas, Ricky Martin presentarà un gran espectacle que inclourà una mostra del seu repertori musical, on no faltaran els grans èxits, com ‘Livin’ la Vida Loca’, ‘La Mordidita’ o ‘Vente Pa’Ca’. Les entrades es posaran a la venda a partir del dijous 14 de juny a través de doctormusic.com i es podran adquirir a través del web entradas.com en el cas de Tarragona i mitjançant el web festivalportaferrada.cat per Sant Feliu de Guíxols. El preu de les entrades oscil·larà entre els 35 i 125 euros sense incloure les despeses de distribució.

A més de Tarragona i Sant Feliu de Guíxols, Ricky Martin actuarà el 16 d’agost al Marenostrum Music Castle Park de Fuengirola; el 18 al Monte Do Gozo de Santiago de Compostel·la; el 22 a l’Estadi Guillermo Amor de Benidorm; el 23 al Recinto Ferial d’Almeria; el 25 a l’Estadi Municipal de Maspalomas de San Bartolomé de Tirajana, a Gran Canària; el 29 a Donostia Arena de Sant Sebastià; el 31 a l’Explanada del Port de Cadis i l’1 de setembre a El Arena.