Festa del Modernisme i dels indians al Parc Sama, 9 i 10 de Juny

0
180

El 9 i 10 de juny volem celebrar amb vosaltres un cap de setmana molt especial amb  motiu de la inauguració de la nostra nova atracció estrella, el laberint vegetal dedicat als indians i a la seva història.

Acosta’t aquest cap de setmana al parc, i si véns vestit de blanc entraràs de forma gratuïta.

PARC SAMÀ ES VESTEIX DE BLANC 

Hem preparat un cap de setmana ple d’activitats, espectacles i sorpreses relacionades amb el món del modernismoy l’època dels indianos a Catalunya. Comptem amb actuacions musicalesque amenitzaran l’esdeveniment, així com també amb actuacions teatralizadasen les que personatges de l’època ens guiaran pels llocs més interessants del parc.

Mentre els nens gaudeixen descobrint el nou laberint amb les pistes que els ajudaran a trobar la sortida, els pares podran degustar el Vermu Yzaguirre enfront de la recentment recuperat celler-museu de Parc Samà. El dissabte a la tarda podrem escoltar una inspiradora actuació de la mà de Vent Endins, un grup que compta amb un estil original i un repertori equilibrat d’havaneres, rumba, cançons catalanes i temes propis. El diumenge podrem ballar tots junts al ritme de la música llatina i cubana, rememorant els grans temes d’aquest estil en els llocs mes singulars del parc.

T’esperem amb moltes més sorpreses els dies 9 i 10 de juny en Parc Samà!