Gran exit del Minipop

0
230

El Minipop penja el cartell d’entrades exhaurides en una vuitena edició amb Mishima i La Iaia com a plats forts

L’organització amplia la programació amb un concert de Joan Masdeu l’últim dia de festival

ACN Tarragona.-La vuitena edició del Minipop ha venut per primera vegada totes les entrades anticipades abans de l’inici del festival. Divendres al matí es van exhaurir tots els abonaments de taquilla. Durant els tres dies de certamen hi passaran més de 9.000 persones. “Això ens dóna una responsabilitat enorme i molta alegria”, ha afirmat la directora Núria Serrano que ha destacat que ha crescut en “qualitat”. El festival combina grups reconeguts de l’escena musical catalana com Mishima, La Iaia i la “gran revelació” Ferran Palau amb d’altres d’emergents com Intana, Mareta Bufona i TMN. Precisament, la veu d’Intana, Núria Moliner, ha considerat que “els nens tenen molta sensibilitat i la nostra música és súper adequada per l’entorn”, per la qual cosa ha explicat que tocaran igual que si es dirigissin a un públic adult.